Hoppa till textinnehållet

Om oss

Tryckeriet i Älmhult är ett modernt företag med gamla anor. Vi erbjuder våra kunder produkter och tjänster till förmånliga priser.

Sedan hösten 2012 är Tryckeriet i Älmhult inte bara ett modernt tryckeri utan även en leverantör av storformatsprodukter.

Detta innebär att vi idag kan erbjuda våra kunder ett bredare utbud.

Historik

År 1878 startades en liten bok- och pappershandel i Sävsjö av "Sergeant Eriksson". Gradvis utökade verksamheten till att inkludera bokbinderi, tryckeri.

Under det senaste året har företaget genomgått ytterligare förändringar.

Huvudkontor och tryckeri finns sedan år 2002 i Carl von Linnés hemtrakter Älmhult, ca 6 mil söder om Växjö. Här arbetar kunniga, erfarna och engagerande yrkesmänniskor.

Kvalitet och prisvärdhet och service

På samma sätt som våra trycksaker ska hålla hög kvalitet och kännas bra i din hand vill vi att kontakten mellan dig och oss ska fungera. Alltifrån hjälp med val av rätt papper till att vi levererar vid utsatt tid. Vi tror på en helhetslösning och har alltid våra kunder bästa för ögonen.

Vi är ett mindre tryckeri vilket gör att vi erbjuder personlig service. I slutändan gynnar det dig som kund. Småländsk prisvärdhet med andra ord. Kvalitet ska inte behöva kosta extra.

Produktion: PS Kommunikation